Om du inte bestiger berget får du ingen utsikt över dalen

Man måste våga för att vinna. Vinna betyder inte bara att vara först över mållinjen. Den viktigaste segern är den du vinner i ditt eget liv. Varje dag. När du vågar prova nya saker, testa gränser och utvecklas. Vi är alla olika. Några vill verkligen upp på den allra högsta toppen medan andra kanske nöjer sig med att bestiga det lägre berget. Det viktigaste är att finna det liv som ger dig välbefinnande, energi och ständig utveckling.

 

 

IMG_2209

4 reaktioner till “Om du inte bestiger berget får du ingen utsikt över dalen

 1. Precis! Ibland får jag en känsla av att omgivningen vill att man bestiger det högsta berget men själv är jag nöjd att bara gå uppför ett halvhögt berg.

  Gilla

 2. Ligger mycket i det Britt – lätt att man tror att alla vill göra som man själv vill – vi är ju olika och väl är det! Var och en får liksom besti8ga ”sitt” berg!

  Gilla

 3. För mig är det nog ganska tvärtom… Omgivningen, i alla fall den mer perifera, förväntar sig att jag ska vara högst upp och längst fram. Och egentligen vill jag nog det själv också men samtidigt är jag lite rädd för ensamhetskänslan och att det ”blåser på toppen”. Så istället blir jag stående med ett ben i luften… :-/

  Gilla

 4. Viktigast är vad du själv vill Gunilla – vill du klättra allra högst upp på din topp så försök göra det -visst blåser det på toppen, men är man stark och vill vara där så är det underbara vågor att surfa på!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s