Frusen sorg

Lätt att tro att livet enbart handlar om en själv – om framgång och pengar. Man stänger ute livshändelser som påverkar. Den frusna sorgen handlar om att man aldrig bearbetar det som hänt. Sina känslor. Trötthet, vemod, ångest, mardrömmar och till och med ilska är vanligt. Man projicerar sina känslor på andra – eller något annat – eller låtsas man som allt är som vanligt! Kanske blir man till och med extremt framgångsrik och förmögen – men inte ens det räcker. Förr eller senare kommer känslorna ikapp alla. Så ju fortare man möter sig själv – desto större är chansen att man mår bra. 

 

IMG_7074 

 

 

2 reaktioner till “Frusen sorg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s