Vem skapar ditt liv?

Många gånger hör man människor kommentera andra och deras liv med att de har sådan tur. Ja, vi har tur som är födda i en del världen som inte präglas av våld, fattigdom och svält. Har vi dessutom haft en hygglig uppväxt så är vi lyckligt lottade. Likväl finns det bara en enda person som kan skapa ditt liv. Vem? Du själv. Det är inte någon annan som kan fixa det till dig. Ditt liv. Inställningen till livet och sättet att se på det som händer är på många sätt avgörande för hur våra liv blir. Inte helt och hållet. Gener och uppväxt påverkar naturligtvis, men man har alltid ett val till hur man förhåller sig till det som sker.

P1030247

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s