Omöjliga saker är till för att göras möjliga!

Själv tillhör jag dem som tror att det mesta är möjligt. Givetvis krävs viss självinsikt – oavsett hur mycket jag tränat hade jag inte blivit OS medaljör i t ex höjdhopp. Förutsatt att man har en god självkännedom och självinsikt så är jag däremot övertygad om att det mesta kan möjliggöras. Vad krävs? Framförallt hårt arbete!

Att gå från vetenskaplig forskning till skönlitterär debut är utmanande och tufft, men otroligt roligt. Om jag jobbar hårt? Ja, jag lever nästan dygnet runt med gränslandet – som kan köpas i bokhandeln, men också via nätbokhandeln.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197914851

http://www.bokus.com/bok/9789197914857/granslandet/

Bron som invånarna i den lilla vietnamesiska byn själva byggt får symbolisera hur man gör saker möjliga!

 

PICT1477

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s