Tacksamhet & Ödmjukhet

 Två vackra ord, som jag ofta tänker på. Känner både glädje och tacksamhet över livet och allt vad det innebär. Hörde en berörande intervju häromdagen med en kvinna som vigt sitt liv åt att hjälpa barn till skolgång i andra delar av vård värld. En oändlig tacksamhet att vara född och fått växa upp i ett land där alla får möjlighet att gå i skolan. Möter människor också här som har det svårt på olika sätt och känner mig både ödmjuk och tacksam inför livet.

Får symboliseras av ett av många möten i en helt annan del av vård värld. Alla dessa möten lär mig så mycket!

PICT1450

 

2 reaktioner till “Tacksamhet & Ödmjukhet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s