Modet att våga möte sig själv

Det är först när du har modet att möta dig själv och ditt innersta som du också kan vara dig själv – och därmed må bra och bli lycklig. Alltför många människor visar upp en yttre fasad och spelar rollen av någon annan. Förr eller senare kan det bara sluta på ett sätt – med en katastrof – inre eller yttre.

Vem är jag egentligen? Vem är du? Ja, intressanta frågor – svaret borde vara självklart – jag är mig själv. Att våga tycka om sig själv och våga vara sig själv, trots svagheter och brister, är en styrka.

Får symboliseras av ett av alla de möten jag har haft med underbara människor runt om vår värld!

PICT1469

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s