Nära relationer – guld värda!

Både forskning och erfarenhet ger stöd för att bra och nära sociala relationer är en viktig grund för självkänsla, välbefinnande och lycka. När jag jobbar med chefer och studenter kring personlig utveckling läggs fokus ofta på självkänslan och hur man kan jobba för att stärka den. Ett sätt är just att umgås med människor som vill dig väl och som du tycker om. I lyckliga fall sammanfaller dessa med ens allra närmaste. Det ligger en hel del i det gamla ordspråket – ”blod är tjockare än vatten”. Glöm inte bort att ta tillvara på och vårda relationerna till de närmaste – vare sig det är din familj eller dina allra närmaste vänner.

De nära relationerna får symboliseras av påsken – en mysig och avslappnad familjehögtid.

 

P1000801

4 reaktioner till “Nära relationer – guld värda!

 1. Ja, det är det bästa man kan få, omge sej av människor som vill en väl!
  Många pussar i påsk!
  Angelina

  Gilla

 2. Ibland är inte blod tjockare än vatten utan man får ha vänner istället för sin egen familj
  Ha en riktigt skön oc härlig Påsk
  Kram Gunilla

  Gilla

  1. Visst kan det vara så Gunilla – och då är det skönt att ha riktigt bra vänner – finns ett bra ordspråk även kring vänskap – ”i nöden prövas vännen” – en riktigt Glad Påsk till dig också! Många påskkramar till dig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s