Heberleins i Förslöv – en matpärla utöver det vanliga

Heberleins i Förslöv är en klassiker som erbjuder kött, charkuterier, delikatesser och hemlagade maträtter i absolut toppklass!

Heberleins har varit i familjens ägo sedan 1932 då Jonas Heberleins – nuvarande ägaren- farfars farfar startade verksamheten – och då som nu – erbjuder man förstklassiga varor med stark lokal anknytning. 1937 öppnar den första butiken- pastejer – korvar – skinkor och kött och på den vägen har det fortsatt! Eget charkuteri där lokalt kött och andra råvaror omvandlas till delikatesser av bästa slag!

Familjekänslan märks direkt när man kommer in i butiken där kunderna hälsas som goda vänner av Jonas, hans fru Sussie och hela den övriga personalen. Ett personligt och trevligt bemötande är en viktig nyckel till framgång och lägg till detta en kvalitet utöver det vanliga och succén är ett faktum!

Jonas bakom disken

De färdiglagade rätterna – husmanskost med modern touch smakar som att komma hem till farmor eller mormor – rena fina råvaror utan en massa tillsatser – perfekt ett par gånger i veckan när tiden behövs till annat än matlagning!

Ett litet urval av alla läckerheter
Många fina utmärkelser pryder väggen!

I dag blev det pastejer- salami- skinka – nylagad potatisgratäng och kåldolmar! Perfekt middag när man har en fullbokad dag!

En reaktion till “Heberleins i Förslöv – en matpärla utöver det vanliga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s