New York – nyfunna pärlor i Brooklyn

Visst är Manhattan storslaget – hjärtat av städernas stad och skylinen tröttnar man aldrig på.

Att vakna till denna vy känns otroligt privligerat – man blir glad. När man ser detta befinner man sig på Brooklyn och denna stadsdel har verkligen blivit en favorit.

Färjan från Dumbo till Williamsburg bjuder på färd under broarna och en fantastisk upplevelse – lite som att befinna sig i en film.

Williamsburg är mysigt – massor av läckra butiker, kaféer och restauranger.

Ännu mysigare är Brooklyn Hights– tycker i alla fall jag. Stenlagda gator- mysig bebyggelse som får en att känna sig som om man är med i en New York film!

Solen strålar från en klarblå himmel och här finns massor av läckra butiker. Vi är på väg till Brooklyn Farmacy & Soda Fountain för att äta lunch. Vilket ställe – lite som att förflytta sig till en 50-tals film – eller vad sägs när du ser bilderna?

Supertrevlig personal och möjlighet att handla te- fudge – jordnötssmör med mera. Skulle kunna ta med nästan allt hem! Lunchen är utsökt!

Hemlagad pesto – mozarella- tomater och gott bröd – perfekt lunch. Ut i vackra solskenet- en kaffe innan vi går vidare längs flodkanten mot vårt hotell och Brooklyn

Att sedan gå promenera tillbaka mot Brooklyn Bridge med utsikt mot Frihetsgudinnan och Manhattans Skyline – det är magiskt.