Garage- ett läckert stycke ”mid west” i Höganäs

Det kommer mera från Jura, men sticker mellan med familjens halloween tradition – lunch på Garage. Garage i Höganäs – lagom ”ruffig ” känsla av att befinna sig någonstans ” in the middle of nowhere” mitt i USA – blev en succé redan från starten. Ett före detta garage med gamla bensinpumpar- motorcyklar- bilar- oljefat – ja både exteriör och interiör förflyttar en till någon helt annan plats.

Konceptet är enkelt – amerikanska hamburgare – vegetariskt alternativ finns -med olika tillbehör/ läckra fries och såser – öl/ vin/ läsk vatten.

Här är alltid mer eller mindre fullsatt så boka bord. I anslutning till restaurangen finns numera en trevlig shop där man kan köpa en del böcker, tröjor och ljus som doftade motorolja – tobak och en del andra udda dofter – prova om ni vågar – själv avstod jag!

Läckra gamla bensinpumpar.

Efter en god lunch är det dags att botanisera i Höganäs trevliga Saluhall – även den en sevärdhet i sig. Fräscha fina lokala råvaror – bröd – ostar och olika delikatesser. Det finns också ett mysigt kafé – kläd- och designbutiker

Delikatesser av olika slag.

Så kan man kolla på kläder och skor. Trevlig lunch och dagsutflykt om man är i Skåne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s