Välj miljöer som får dig att må bra

Att befinna sig i en omgivning där suckanden och klaganden dominerar vardagen är varken utvecklande eller inspirerande – de där energitjuvarna tröttar och suger kraft. Det är lätt att hänga på missnöjesvågen och själv bli den som stressar – suckar och klagar.

Livsglädjen – joie de vivre är raka motsatsen – energin sprider sig och den positiva spiralen klickar i gång. Själv har jag nyligen blivit intervjuad av Atout France& France.fr om mina franska pärlor – Provence och franska rivieran! Här möter man bejakandet av livet och njutning i vardagen – läs gärna artikeln – se länken nedan – och framförallt försök fånga livsglädjen i vardagen – så att kreativiteten flödar och den positiva spiralen får dominera – och kom i håg – du kan aldrig ändra på någon annan – bara på dig själv!

https://sca.france.fr/sv/franska-rivieran/artikel/foerfattare-ingrid-tollgerdt-andersson-franska-rivieran-betyder-otroligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s