Bakom all framgång ligger hårt arbete

En del människor lyckas med det mesta de företar sig – duktiga i skolan – lyckade examina – framgångsrika i jobbet och dessutom lyckas de skapa bra relationer med andra – privat och på jobbet. Det är lätt att omgivningen tänker – vilken tur de har!

Framgång handlar inte alls om tur utan om hårt arbete – den framgångsrika idrottsstjärnan som tar emot folkets jubel har otaliga timmar av träning i bagaget – alla toppchefer som jag har haft förmånen att jobba med har alltid arbetet med sig och släpper de aldrig riktigt – de som tar sig igenom långa och krävande utbildningar jobbar hårt för att lyckas – musikstjärnor tränar och spelar ständigt – och så vidare!

Så vill du lyckas och förverkliga dina drömmar så gäller en sak – var beredd att alltid jobba. Passa på att få till ett möte när du är på resa – boka ett besök på ett företag eller vad det nu kan vara – gå genom livet med öppna ögon och var ständigt beredd på att lära och utvecklas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s