Instängd i dig själv – till sist har du stängt ute hela din omgivning!

Det finns personer som går så upp i sig själva så att det enda som intresserar dem är det egna jaget. Professionellt uppbådar de ett intresse för andra – annars uteblir inkomsterna – men privat stänger de dörr efter dörr till sitt inre och därmed till sist också dörren till vänner och andra nära relationer. Till en början märker de inte att vännerna uteblir, man kanske till och med trycker att det är skönt att slippa andra för att inte riskera att skalet spricker. Förr eller senare börjar dock det inre bli så ångestfylld att känslorna släpps ut – kanske blir det i form av en depression, utbrändhet eller till fysiska sjukdomar. Kropp och själ är ett så det är klokt att aldrig stänga dörrarna till det inre och om man gjort det – öppna dem innan det blir för sent!

Mera om detta i boken Relationer – himmel eller helvete– som kan köpas i nätbokhandeln, hos bokhandlare – och i förlagets webb shop

https://www.tollgerdt.se/butik

 

IMG_7074

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s