Livets viktigaste relation har du till dig själv

Sedan boken släpptes har jag pratat och föreläst om relationer nästan varje dag eller kväll. Releasefester, Rotary, författarkvällar, i radio och med journalister i andra media. Vi har pratat om relationers hållbarhet, gener, personlighet, spegelneuroner och mycket annat. Frågan om alla har förmåga att skapa hållbara relationer har dykt upp – och sist men inte minst relationen till dig själv. En enda person har du med dig hela livet och det är du själv. En enda person kan du aldrig fly från – dig själv. För att skapa bra och hållbara relationer är det ett måste att börja med relationen till sig själv. Vem är jag? Lära känna sig själv, älska sig själv på djupet med alla styrkor och svagheter. Kom ihåg – du kan aldrig ändra på någon annan – bara dig själv, men genom att DU förändras kommer också dina relationer till andra att utvecklas. Mera om relationer kan du höra när jag gästar SR P4 Extra hos Lotta Bromé!

http://p4dela.sverigesradio.se/?id=4627

Mera om detta i boken Relationer – himmel eller helvete– som kan köpas i nätbokhandeln, hos bokhandlare – och i förlagets webb shop

https://www.tollgerdt.se/butik

 

img_8935

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s