Lycka och relationer

Först och främst – vad är lycka? Lycka brukar definieras som en inre tillfredsställelse med livet, ett välbefinnande. Forskning visar att de som känner en inre ro, ser positivt på tillvaron, hanterar stress som något positivt, upplever att man själv styr sitt liv och har en allmänt optimistisk inställning är produktivare, lyckas bättre i sin karriär, trivs bättre med livet och oftare lever i bra relationer. De som befinner sig i en mer negativ spiral ser problem och fel inte bara på sin partner utan på omgivningen och livet i stort. Detta skapar ett negativt förhållningssätt och ofta dåliga relationer med omgivningen.

Mera om detta i Relationer – himmel eller helvete – och boken kan du köpa dygnet runt i förlagets webb butik.

https://www.tollgerdt.se/butik

 

P1030281

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s