Du kan aldrig fly från dig själv!

Vägen genom livet går sällan via en bred och lättkörd motorväg. Nej, ofta är den upp och ner, krokig ibland och målet kan tyckas långt borta. Sällskapet på färden kan variera, men en enda person är alltid med, DU själv. I vått och torrt, i glädje och sorg. Det är viktigt att lära känna den ständige följeslagaren och att tycka om sig själv.

Att inte våga möta sig själv och det egna jaget är att välja bort den sanna lyckan och det inre välbefinnandet. Det finns ett gammalt talesätt – du kan aldrig resa från dina problem och dig själv. För eller senare kommer det inre jaget i fatt en människa. Synd att många väntar att öppna det inre tills det är för sent!

 

P1010794

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s