Låt inte rädslorna hindra dig från att leva

Inte sällan hör man människor säga att de aldrig skulle våga resa till typ Paris, London eller Nice. Så händer det plötsligt också härhemma. I hjärtat av Stockholm har flera människor mist sina liv, andra skadats svårt, många chockats. Allt kan hända överallt och vi kan liksom aldrig gardera oss från faror och olyckor. Det är en del av livet. Bara i Europa avlider 27 000 personer varje år i trafiken. Ska vi sluta åka bil? Sluta flyga? Sluta resa? Sluta gå ut på kaféer och restauranger? Sluta leva våra liv? Nej, låt inte rädslorna hindra dig från att leva det liv du vill ha – tråden mellan liv och död är skör så passa på att lev ditt liv fullt ut.

 

 

snc105612

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s