Livet är fullt av möjligheter – missa dem inte!

Livets alla möjligheter och alla val vi har. Passa på att använda dem. Vissa val kanske kan bli fel, men misstag kan rättas till. Ingen kan gå käpprakt genom livet, men låt inte rädslorna hindra dig från att våga leva och fortsätta att utvecklas! Många stannar upp och låter rädslan hindra dem från en massa. Man vågar inte flyga, inte möta nya platser, inte möta okända människor, se, upptäcka och utvecklas. Det är som om farorna lurade överallt. Rädslan har tagit makten. ”Fruktan är den grymmaste av alla mördare. Den dödar aldrig helt, men den hindrar människan från att leva.”

 

P1030334_Red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s