Gränslandet

Gränslandet – Ja, så heter den – min debutroman. Några vågar, andra gör det inte – överskrider gränser av olika slag. Att våga bryta sig loss, utmana och prova något annat är otroligt livsbejakande, men kan också orsaka djup och livslång smärta.

I gränslandet – en kärleksroman möter vi först Christine, en ung kvinna i Chicago, som bryter sig loss och lämnar allt för att följa sin stora kärlek. Blir de lyckliga tillsammans?

Julia hennes dotter växer upp i ett välbärgat hem, men känner alltid en djup och bottenlös ensamhet, en känsla av främlingskap i sitt eget hem. Hon är en skönhet med en karisma utöver det vanliga, men ändå finns den där, känslan av att vara övergiven.

Hur går det för henne i Paris, dit hon kommer som 18-åring, tidigt 20-tal? Hon fortsätter med ett passionerat och ibland vilt liv under 30-talet i lyx och i otaliga kärleksförhållanden, men också i djup ensamhet.

Så småningom, många år senare, bryter hon upp än en gång och vågar passerar den svåraste gränsen av de alla, utmanar omgivningen och får ge upp mycket. Hur det går för henne?

Ja, det kan man läsa om i gränslandet – en kärleksroman, som finns att köpa i bokhandeln från och med idag. Du kan även köpa den via

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197914851

http://www.bokus.com/bok/9789197914857/granslandet/

http://www.bokia.se/?gclid=CJbIw5fRqrkCFSR6cAods1kAuQ

P1010035

 

4 reaktioner till “Gränslandet

  1. Ja känns otroligt kul och annorlunda – efter mer än 20 vetenskapliga böcker (Liber mm) – populär vetenskapliga (3 på Tollgerdt Förlag) och nu ut och slåss bland 8000 titlar per år! En härlig utmaning!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s