Är verkligen allting möjligt?

Jag är fullständigt övertygad om att det mesta är möjligt! Hälsan är naturligtvis viktig, men tänk samtidigt på alla framgångsrika paraolympic idrottare! Är det några som gjort omöjliga saker möjliga är de väl utmärkta exempel? Bara man tror tillräckligt på det man vill genomföra och brinner för det – och som jag ofta skriver – är beredd att jobba mycket hårt – så är, om inte allt nästan allt, möjligt.

Ett bra exempel på hur omöjliga saker blir möjliga är det svenska paret som har ett Skandinaviskt bageri i Laos – jag upprepar Laos. Alltid varmt, tropiskt klimat 30 grader, materiellt fattigt, men ett helt underbart vackert land. Förtjusande rara människor. Scandinavian Bakery som startade i huvudstaden, Vientiane, har uppmärksammats och besökts inte bara av kunder utan av åtskilliga celebriteter som till exempel det svenska kungaparet. Numera finns även en filial i Luangprabang, den forna huvudstaden. Var i Laos för något år sedan och naturligtvis besökte vi bageriet och kaféet. Här bakas prinsesstårtor, semlor, kanelbullar och mycket annat. Samlingspunkt inte enbart för skandinaviska backpackers utan för många andra.

Tycker det är underbart med människor som vågar genomföra sina drömmar och möjliggöra det andra tror är omöjligt. Härliga förebilder att ha med sig. Kan andra, kan jag!

Scandinavian Bakery, Vientiane, Laos

Filialen i Luangprabang har ett lite bredare sortiment, tårtorna kompletteras med pizza!

Tårtdisken på Scandinavian Bakery går inte av för hackor!

 

2 reaktioner till “Är verkligen allting möjligt?

  1. Ingrid, ja det finns riktiga inspiratörer. Även jag är övertygad om att allt går – beroende på individens förutsättningar kan alla mål uppnås, stora som små. Jag tror även att det ofta är de små målen som vi missar och därmed inte riktigt ser avd som allt går att göra – om vi lägger manken till. Tror även att vi hindrar oss själva att tänka fritt, jag ser inte alltid möjligheter som kanske finns rätt framför mig!

    Gilla

  2. Visst är det så och så klokt det du skriver om att många gånger begränsas möjligheten att låta tankarna flöda fritt av en massa – går inte – kan inte och så vidare!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s