Göteborgs mysigaste bokhandel vaktas av lammet Frida

Jag är vanvettigt förtjust i böcker och bokhandlar- älskar att gå runt, titta på böcker, köpa böcker, läsa böcker och skriva böcker. Som författare har jag haft och har förmånen att stå på scen i otaliga boklådor där jag berättar om mina böcker- en underbar känsla att möta sina läsare så.

Jag har mina favoriter och en av dem är Lohrs Pocket Med Mera– Göteborgs trivsammaste bokhandel. Det är Inês Lohr- grundare och ägare till denna lilla pärla som genom sitt engagemang och sin entusiasm skapat en unik mötesplats för bokälskare.

Miljön är ett paradis för alla som tycker om att läsa – underbara böcker överallt – men också ett mysigt kafé där man kan få kaffe så klart men även tilltugg av olika slag.

In kommer alla sorters människor – gymnasister från någon av de närliggande gymnasieskolorna – föräldrar- barn – medelålders- äldre – intellektuella- men en sak har de gemensamt- de älskar böcker.

Hinner med ett möte med Eva Svedberg- – bokkonsult och ”min litterära agent” – så är Inês också med på bilden!

I går kväll berättade jag om min nya bok – Så vinner du slaget om de bästa. Härlig stämning- inspiration och dialog i utsökt miljö. Avslutningsvis- bara detta att lammet Frida vaktar bokhandeln gör det hela alldeles extraordinärt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s