Bakom framgång ligger hårt arbete

Framgång är åtråvärt och lockande för många och det lätt att tänka att vissa har mer tur än andra. Det kan de klart ha men oftast är det så att ”turen” ökar ju mer du arbetar. Idrottsmannen/ kvinnan – den som skaffar en lång attraktiv utbildning som läkare/ jurist/ psykolog eller arkitekt som i slutänden ger en hygglig lön – chefen/artisten som lyckas. Listan kan göras lång. Just nu jobbar jag stenhårt för att lansera min nya bok -SÅ VINNER DU SLAGET OM DET BÄSTA – handbok i ledarskap och var i dag i radiostudion SRP4 Kristianstad -i morgon nya intervjuer och förhoppnings blir det mera – men gratis kommer inget utan det krävs hårt arbete om man vill lyckas!

2 reaktioner till “Bakom framgång ligger hårt arbete

  1. Visst är det ett spännande ”sammanträffande”? 😄 Är så roligt att få följa din framfart och hårda arbete och ser fram emot att ses nästa vecka!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s