Våga öppna grinden och utforska ditt innersta

Lätt att springa på i livets vanliga spår och det är absolut inget fel med det – men om man vågar mer än att glänta på dörren så väntar spännande utmaningar – utveckling och lärdomar.

Att lunka på i samma takt – förmiddagskaffe – lunch och middag – samma vänner – samma utfärder – likartat dag efter dag leder sällan till någon särskilt intressant utveckling. Samtalen ofta rätt förutsägbara.

När det är så spännande att våga utforska sig själv – livet och världen och vilken extra dimension det blir att träffa olika sorters människor – i olika åldrar – från skilda länder – i olika delar av vår värld – möta vidsynta och kunniga människor med intressanta erfarenheter – samtal som berikar och gör en upplyft – utvecklar och lär – skapar tolerans och öppenhet – så våga öppna den där grinden och kasta dig ut på okända stigar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s