Om att ta tillvara varje dag

Ibland stannar livet upp för en stund – det kan vara glädje och lycka men också djup sorg och smärta. Ingen går genom livet utan att uppleva dess skiftningar – soldränkta bergstoppar men också mörka dalar.

Däremellan har vi den stilla och trygga vardagen – glöm inte bort att ta den tillvara – sitta vid havsbandet och njuta av vågornas kluckande eller laga middag – vardagslivets skiftningar. Glöm heller inte bort att räcka ut en hand och stötta de som är i den djupa dalen! Förr eller senare kommer de upp till utan igen – nya och kanske starkare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s