För att kunna älska andra måste måste man först älska sig själv

Sommar och semester är för många en tid av romantik, förälskelse och kärlek. Många- alltför många – upplever spruckna förhållanden som sårar och tär – känner besvikelse och ensamhet. Förhållanden som misslyckas gång efter annan.

Kanske glömmer man bort det allra viktigaste – kärleken till sig själv. För att kunna älska sig själv måste man känna sig själv ordentligt. Man måste veta allt – även det allra hemligaste – det som är allra svårast att acceptera! Om man inte vågar ta itu med den inre resan är risken stor att relationer – både kärleks- och vänskapsrelationer – spricker gång på gång och kvar finns en besviken ensam människa – ständigt i färd med att anklaga andra och skylla sina misslyckanden och sorger på dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s