Tid för reflexion och eftertanke

Den gångna helgen är det många som besöker kyrkogårdar, tänder ljus och minns nära och kära som inte längre är med oss. Det är ett bra tillfälle att reflektera lite extra över livet – stanna upp och ställa sig frågan – vad är viktigt för mig? För de flesta handlar livet om relationer av olika slag – det är liksom livets essens. Lägger jag tid på de relationer som är viktigast i mitt liv? Möten och tid med människor som betydelsefulla – inspirerar och får mig att må bra? Glöm heller inte bort en tanke på alla ensamma – ett telefonsamtal eller ett mail kan betyda mycket för många!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s