Ge aldrig upp

Saker och ting går inte alltid på räls i livet. Då tänker jag inte på allvarligare saker utan på vardagslivet! Känns aktuellt efter en magisk fotbollskväll på Midsommardagen – stämningen var oerhört laddad och på topp där vi satt i tältet på Hamnplan – tjoff – 10 sekunder innan full tid – besvikelse – men alla var också överens om att det kommer nya möjligheter! Chanser kan missas – tillfällen glömmas bort – men det kommer alltid en ny chans – en andra möjlighet – så är det också i våra vardagsliv – så ge aldrig upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s