Lyssna på din intuition – gå sedan dit hjärtat leder dig!

Intuition och magkänsla styr våra beslut mycket mer än vad vi anar. Vi tror gärna att vi är rationella varelser, men forskning visar att känslorna påverkar vårt beslutsfattande i mycket hög grad. Ett beslut fattas ofta blixtsnabbt och är styrt av våra känslor och vår intuition. Låt säga att jag ska köpa en lägenhet eller börjar läsa en bok. Nästan direkt känner jag om jag gillar det. Samma sak med människor. Efter bara några sekunder har vi bestämt om vi gillar, ogillar eller är neutrala till den vi möter. Så våga stanna upp, lyssna, andas och gå sedan dit hjärtat leder dig!

PICT1477 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s