Det är inte de lydiga som förändrat världen!

Det är inte de lydiga som förändrat världen – smaka på de orden när du suckar över olydiga barn eller något annat. De som vågar utmana – prova andra vägar är ofta de som står för nya upptäckter – alltifrån att jorden är runt – till penicillinet eller utforskandet av rymden. Att vågar bryta invanda normer och regler är däremot inte alls detsamma som att vara bråkig och otrevlig – tvärtom. Ett visst mått av social smidighet krävs om man ska få det där forskningsanslaget eller någon som tror att ens galna idé kan bli banbrytande.

PICT3662

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s