Att leva bortom livets jakt!

  1. Har precis tillbringat ett par dagar på Nightfall – ett mycket speciellt ställe i vildmarken – Australian outback light! Här bor man i lyxtält – tre par i vars ett tält – så fjärran från vardagen – kolmörkt – vilda djur – öppen brasa som värmer en i tältet – franska badkar – och så långt där ute händer det något väldigt speciellt med oss! Man tränger in i sig själv och yttre attribut blir överflödiga – vi blir nakna på ett mycket positivt sätt och att se sig utan spegel är speciellt! Bra att ibland glömma yttre status – jobbet – utseende – kläder och mycket annat – berörande och befriande! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s