Möten tvärs över kulturer – så berikande!

Länge sedan jag bloggade – ( svårt att nå nätet ibland) – befinner mig på en helt fantastisk resa – Jorden Runt. Just nu i Australien – ett land med en underbar mix av olika kulturer – som en kille sa – min pappa är Australiensare – vad det nu är? Jag tror att det mest berikande med att resa är att se nya platser i vår värld – men kanske framförallt att möta människor – se hur olika vi är – men också så lika! Så mycket jag lär mig och utvecklas!

Hoppas detta inlägg ska funka – resan kan ni följa på Vagabond – Jorden Runt på 88 dagar!

http://www.vagabond.se/bloggar/jorden_runt/20140821/storstad-med-vildliv-inpa-knuten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s