Balsam för själen

Många ställer orimliga krav på sig själva, kopplar sällan av och ser njutning som något förbjudet – eller som något man ” unnar” sig när man slitit riktigt hårt och varit särskilt ” duktig”! Följden blir stress och utbrändhet – så fjärran från livet i denna ljuva lilla alp by. Här glider livet på i stilla takt och kaféer, barer och restauranger fylls av skrattande och pratande människor.

Alpkornas bjällror skapar en stillhet utöver det vanliga och på natten är här så tyst. Lägg till detta god mat och härliga vandringar – balsam för själen! Skulle önska alla stressade själar en vecka här!

20130627-180302.jpg

3 reaktioner till “Balsam för själen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s